Visserijdagen Bruinisse 2016

Visserijdagen Bruinisse
Op 14, 15 en 16 juli a.s. staat één van de oudste en gezelligste evenementen van Schouwen-Duiveland op de agenda: de Visserijdagen in Bruinisse! Drie dagen lang draait in Bruinisse alles om dit groots opgezette dorpsfeest, dat in het teken staat van de opening van het Zeeuwse Mosselseizoen. Tienduizenden bezoekers uit alle windstreken komen af op de unieke smaak van het zwarte goud!

De Visserijdagen van Bruinisse kent een jarenlange geschiedenis. Zo wordt er jaarlijks een Miss Visserij gekozen en staat het evenement bomvol activiteiten voor jong & oud.

Kom o.a. de heerlijke mosselen proeven, stap aan boord tijdens de Vlootschouw en beleef Bruinisse! Daarnaast is er een gezellige braderie met voor ieder wat wils en wordt er door verschillende palingrokers gestreden om de titel tijdens de Bruse Palingrookwedstrijd.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma van de Visserijdagen Bruinisse op: http://www.visserijdagen-bruinisse.nl/

Perspectief voor een duurzame visserij

Het project Fiskpaad is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma 'Perspectief voor een duurzame visserij' en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Visserij Fonds, het Ministerie van Economische Zaken en de Provinsje Fryslân.

Blijf op de hoogte van onze deelnemers en activiteiten: